cinelux + Podporte nás
+ Podporte nás < Archív
Silvester 2023 s TV LUX

Silvester 2023 s TV LUX

Televízia LUX vám prináša silvestrovský večerný program poprepletaný rôznymi hudobnými žánrami i inšpiratívnymi rozhovormi.

Na koniec kalendárneho roka sme pre vás aj tentoraz pripravili silvestrovský večerný galaprogram pretkaný rôznymi hudobnými žánrami a inšpiratívnymi rozhovormi. Pozvanie prijali kňazi a moderátori známi z televíznej obrazovky i viacerí zaujímaví hudobní hostia. Večerný galaprogram si môžete pozrieť v premiére 31.12.2023 o 21:30 vo vysielaní Televízie LUX, ale aktiež na youtubovom kanáli TV LUX.

Silvestrovský galavečer TV LUX

Kňazi Ján Buc a Marián Husár sú divákom Televízie LUX známi nie len zo svätých omší, ktoré v televíznej kaplnke pravidelne slúžia, ale napríklad aj z relácie A teraz čo?, v ktorej vysvetľujú rôzne otázky kresťanského života. 
V našom silvestrovskom programe sa však dozvieme, že ich vzájomné životné cesty sa navzájom preplietli už v ich detstve a to vďaka ich mamičkám. :-) 
Taktiež sa dozvieme aj o tom, ako bol otec Marán vyslaný do talianskeho Turína, hoci ešte po taliansky veľmi dobre nevedel. Vďaka otmu však zažil viaceré vtipné príhody, o ktorých nám porozpráva. 

Svojou prítomnosťou spríjemnila galavečer aj speváčka Mária Podhradská známa najmä malým divákom a poslucháčom ako "Spievanka". S manželom Mirkom Čačíkom nám s úsmevom porozprávali o náročných chvíľach, ktorými si spoločne prešli. Humorné príhody z ich života určite pobavia aj televíznych divákov. Mária nám zapsievala aj špeciálnu pieseň, ktorú zložila svojmu manželovi. 

Pozvanie do silvestrovského galavečera prijala aj mamička duchovného otca Mariána Béra, ktorá bude spomínať aj na to, čo malý Marián v detstve vyparatil. :) 
Sestra saleziánka Evka Rušinová nám dovolí nazrieť do rehoľného života, ktorý vie byť niekedy naozaj plný vtipných momentov.
Manželia Baginovci a Jančišinovci, ktorých poznáme najmä z relácie o komunikácii - Dá sa to ja inak, ktorú pre Televíziu LUX pripravujú, nám prezradia momenty, kedy v ich vzťahu musia aj oni hľadať spôsob, ako sa to "dá aj inak". :-)
A duchovní otcovia Juraj Drobný a Ondrej Chrvala nám porozprávajú o vtipných zážitkoch z vianočného obdobia.

Hudobne nás počas silvestrovského galavečera v Televízii LUX budú tento rok sprevádzať Ľudová hudba Stana Baláža, swingové Paper Moon Trio, pesničkár Pavel Helan a šikovní malí tanečníci z DFS Kremienok. 

Silvester 2023 s TV LUX vám prinesieme v nedeľu 31.12.2023 o 21:30 na obrazovkách TV LUX.

Silvestrovský večer hudobne doprevádzajú rôzne hudobné zoskupenia. Na obrázku hrá do swingového rytmu Paper Moon Trio. (foto Peter Zimen)
(Publikované dňa: 27.12.2023)

Tipy z E-SHOPU

Reklamní partneri
Radio Lumen Radio Vaticana ACN TKKBS Slovo Plus CineLux